Húsgombócok. Olaszországból származnak, de meghódították az egész világot. Nagyon népszerűek az Egyesült Államokban, de Skandináviában is. Valószínűleg kitalálhatod, hogy miért, igaz? A darált marhahúsos húsgombócokat basmati rizzsel keverték össze, és csak petrezselyemmel fűszerezték. Aztán már csak bors és só, és kész is. Az édes paradicsomszósz a gyökérzöldségek és a paradicsompüré klasszikusa, finom fahéjjal. Hidd el, nagy sikere lesz, különösen a gyerekek körében. A hús és a basmati rizs arányát úgy választották meg, hogy az étel egésze teljesen kiegyensúlyozott legyen, de ha tésztát készítesz hozzá, rendszeresen két adagot kapsz belőle egy kiadós ebédhez vagy vacsorához.
Tápanyag információk: 100 g
Tápanyag információk: egy tasak
nettó tömeg: 400 g
Összetevők: Hús- és rizsgombóc (51%) (darált marhahús (50%), basmati rizs (15%), víz, tojás, repceolaj, só, szárított petrezselyem, fűszerek), paradicsomszósz (49%) (víz, paradicsompüré (víz, paradicsompüré, cukor, só), hagyma, gyökérzöldségek (sárgarépa, zeller, paszternák, petrezselyem) rizsliszt, kukoricaliszt, repceolaj, cukor, citrom, só, vad fűszerek).
Allergének: zeller, tojás
Száraz és sötét helyen, 1-30 °C hőmérsékleten tárolandó. Fagytól védeni! Felbontás után hűtőszekrényben tárold, és 48 órán belül fogyaszd el. Minimális szavatossági idő a csomagolás tetején feltüntetett dátumig.